Jedyna sensowna anonimizacja działa lokalnie
Wysłanie zdjęcia w celu jego anonimizacji najpierw przekazuje nieocenzurowany oryginał osobie trzeciej, co całkowicie mija się z celem. Wykrywanie i rozmywanie odbywają się tutaj na Twoim urządzeniu — wersja pozwalająca kogoś rozpoznać nigdy nie istnieje poza Twoim komputerem.