Η μόνη ανωνυμοποίηση που έχει νόημα είναι εκτός σύνδεσης
Αν ανεβάσετε μια φωτογραφία για να την ανωνυμοποιήσετε, παραδίδετε πρώτα το ακάλυπτο πρωτότυπο σε τρίτους, κάτι που αναιρεί εντελώς τον σκοπό. Ο εντοπισμός και το θόλωμα γίνονται εδώ, στη συσκευή σας — η αναγνωρίσιμη εκδοχή δεν υπάρχει πουθενά αλλού εκτός από τον δικό σας υπολογιστή.