Nem romboló az exportálásig
Minden szerkesztés az érintetlen eredeti fölötti beállításként tárolódik, nem pedig a pixelekbe égetve. Állítsd vissza a módosítást, mozgass vagy törölj egy szövegréteget, vagy állíts vissza teljesen egy eszközt – a forráskép csak újra megjelenik, soha nem íródik felül.